bob

Beeldmerk-wit

Partners

Momenteel werk ik met diverse partijen – van zzp’ers tot grotere merken – samen, om zo samen te groeien en onze doelen te behalen. Ik ben dankbaar voor de support en hoop op nog veel meer toffe projecten samen!

air up

air up is een innovatief merk dat smaak aan water geeft door slechts geur. Je drinkt water, maar doordat je tijdens het drinken (onbewust/automatisch) geur ruikt, proef je smaak! Een innovatief systeem wat zorgt voor een gezondere wereld, en minder plastic uitstoot door het vermijden van wegwerp plastic flesjes.

FMX Racing

FMX Racing ondersteunt me op het gebied van windsurfboards. (Voormalig) professioneel windsurfer Finian Maynard richtte dit merk in 2019 op. Ik kan met zekerheid zeggen dat FMX in korte tijd is uitgegroeid tot een merk met één van de snelste – al dan niet de snelste – boards van de markt. Dat FMX het constructors championship slalom won in 2023 is een mooie bevestiging. De boards komen (anders dan de meeste merken) uit een speciale fabriek, die zeer hoge kwaliteit levert. Vaar je op een board van FMX Racing, dan kun je nooit als excuus gebruiken dat het aan je materiaal ligt.

Als internationaal teamrider promoot ik de boards, geef ik feedback over de ontwikkeling en werk ik nauw met het merk samen. 

Finish Fins

Het wordt vaak vergeten, maar één van de belangrijkste succesfactoren voor een snelle windsurfer is een perfecte vin. De Finish Fins zorgen voor hoge snelheden, gecombineerd met goede controle. Ik ben trots om met dit Nederlandse merk samen te werken.

PROLIMIT

PROLIMIT is een internationaal opererend merk van Nederlandse bodem. Technologie en innovatie zijn één van de grootste drijfveren van het merk, wat leidt tot producten van hoge kwaliteit. PROLIMIT ondersteunt mij op het gebied van wetsuits, trapezes en alle accessoires hieromheen.

S2Maui

S2Maui ondersteunt me op het gebied van windsurfzeilen (en accessoires). S2Maui is een merk van hoge kwaliteit en écht goede spullen. Als nationaal teamrider promoot ik de zeilen in Nederland en daarbuiten.

Brightsourcing:

Op zoek naar de beste oplossing in het universum? Voor een match made in heaven ben je precies op de goede plek. Brightsourcing duikt met jou in je IT-uitdaging, adviseert en zorgt voor een korte- en lange termijn oplossing zodat je digitale organisatie loopt als een zonnetje.

Partner worden

Topsport is altijd willen groeien, werkend naar de winst. Laten we samen op zoek gaan naar de win-win.

Win online zichtbaarheid, versterkte branding en exposure met: 

  • Posts, reels en Instagram stories, toegewijd aan jouw merk. Inzicht over het bereik is beschikbaar op aanvraag.
  • Content gemaakt door mij, beschikbaar voor jouw merk om online mee te adverteren, inclusief gebruiksrechten.
  • Bestickering van mijn zeilen met jouw branding (fotoshoot op locatie mogelijk).

Win vitaliteit / teambuilding / inspiratie binnen jouw bedrijf met:

  • Windsurf clinic(s) op maat: goed voor het bevorderen van de vitaliteit van je medewerkers of in te zetten als teambuildingactiviteit of netwerkevent. Ik adviseer je graag over de locatie.
  • Inspiratie sessie/topsport lezing: Vanaf mijn 16de begon ik met windsurfen, dat is redelijk laat om een sport te beginnen met professionele ambities. Nu, op 22- jarige leeftijd, reis ik 9 maanden per jaar de wereld rond om deel te nemen aan wedstrijden en te trainen onder verschillende omstandigheden. Dat klinkt als een droom, en dat is het ook. Maar het brengt ook uitdagingen met zich mee. Hoe ga ik hiermee om? En hoe zorg ik voor een goede mindset? We leggen de link naar het bedrijfsleven en bespreken onderwerpen als omgaan met onzekerheid en een flexibele mindset.

Win op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in jouw bedrijf:

Onderscheid jezelf van de concurrentie door sportsponsoring op te nemen in je employer branding. Laat zien dat jouw bedrijf uniek is door sporttalent te steunen en tegelijkertijd interessante clinics en lezingen te organiseren.

Je kan de partnership bijvoorbeeld creatief in de vacature verwerken door een korte recap video van een windsurf clinic toe te voegen, welke jouw bedrijf organiseert als vitaliteits challenge. Hierdoor genereer je voorkeur bij kandidaten. 

Daarnaast is er de mogelijkheid tot het creëren van marketinguitingen over het sponsorship, waarbij we onze gedeelde waardes laten zien.

Kom in contact

Benieuwd naar meer mogelijkheden voor een samenwerking? Aarzel niet om contact op te nemen. Ik vind het leuk om de mogelijkheden voor een creatieve samenwerking te bespreken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

nl_NLDutch