bob

Beeldmerk-wit

Wie ben ik?

Ik ben Bob van de Burgt, 22 jaar oud en windsurfen is mijn passie en leven.

Mijn eerste meters over het water maakte ik in 2016. Mijn oom leerde me windsurfen en ik was meteen verslaafd aan de kracht van het water, het gevoel van vrijheid en het trotseren van de elementen! Nu zijn we een stuk verder, en alles gaat om één ding: de beste slalom windsurfer ter wereld worden.

Op mijn 18e rondde ik mijn middelbare school af, nam een tussenjaar om een winter te trainen in Tenerife, samen met de wereldtop. Af en toe vernederd door de ruige omstandigheden lichtte het iets in mij op, een wilskracht om die omstandigheden de baas te worden. Mijn trainings-winter kwam abrupt tot een einde door corona.

Op mijn laatste avond in Tenerife vertelde iemand mij over Google Analytics, je kon er van alles mee tracken op websites. Tegelijkertijd hoorde ik in mijn omgeving veel geklaag dat het lastig was om personeel te vinden. Waarom geen website maken waarmee ik personeel zoek voor bedrijven. En zo ontstond mijn werving & selectie-bureau: StarGo.

Mijn studie bedrijfskunde aan de VU begon. Ik werkte aan StarGo, studeerde ‘fulltime’ en stond veel op het water om te trainen.

Inmiddels zijn we een aantal jaar verder. Mijn studie bedrijfskunde is afgerond, daarnaast heb ik besloten met StarGo te stoppen. Want…. Alles gaat nu om één ding: de beste slalom windsurfer ter wereld worden.

Nationaliteit
Nederlands

Geboortedatum
02/09/2001 - 22 jaar

Studie
Bedrijfskunde, Vrije Universiteit Amsterdam

Thuis
Zeist, Nederland

Record snelheid op het board
77 km/h

Prestatie
Nederlands Vice Kampioen slalom

Nice to e-meet you!

Passie

Je hebt het, of je hebt het niet. Dan zal ik het wel niet hebben: dat is een veelgebruikte reden om te stoppen met het najagen van je droom. Dat klinkt voor mij als een excuus.
Ik geloof er heilig in dat passie het enige is wat ons als mensen van elkaar onderscheidt. Passie creëert het vermogen om vol voor jouw doel of droom te gaan. Passie geeft je de energie om tot het uiterste te gaan om je doel te realiseren, wat dat doel ook is.

Hoe hoog je de lat legt, bepaal je zelf. Of het je studie, werk of sport is maakt verder niets uit. Als je passie groot genoeg is, zijn de mogelijkheden eindeloos.

nl_NLDutch