bob

Beeldmerk-wit

De club van 100

Kom jij bij de club van 100?

In 2016 maakte ik mijn eerste meters over het water. Sindsdien heb ik maar één doel: een plekje aan de windsurf-wereldtop. En om die droom waar te maken, moet ik nog veel meer meters maken. Maar: deelname aan trainingskampen en (wedstrijd)evenementen kost geld. En daarom zijn partnerships en sponsorsamenwerkingen voor beginnende topsporters zoals ik ontzettend waardevol.

Help jij mij? Dan help ik jou! Ik heb namelijk iets cools bedacht: De Club van 100. Daarvoor zoek ik naar 100 supporters, die ieder 100 euro per jaar (ex. btw) sponsoren. Drie jaar lang. Dat is de tijd die ik nodig denk te hebben om serieus mee te kunnen dingen naar de windsurf-wereldtitel.

What’s in it for you?

Eeuwige dank! Jij bent één van mijn allereerste supporters, daar ben ik trots op!

Jouw naam en logo krijgen een mooi plekje op mijn Club van 100-banner, op de website én in de nieuwsbrief die ik eens per twee maanden verstuur.

Je volgt de progressie van een jonge topsporter op de voet, ik hou je namelijk persoonlijk op de hoogte van mijn vorderingen.

Sponsoring is een mooie PR-kans voor jouw bedrijf! Bijvoorbeeld zoals hier

Als de Club van 100 daadwerkelijk de 100 leden aantikt, verloot ik twee windsurfclinics op maat! Er kunnen ongeveer 8 mensen meedoen. (Pro-tip: ieder plekje in de Club van 100 is één inschrijving in de loting. Neem je meer plekjes af? Dan maak je meer kans om te winnen!)

Denk jij nu: ja, ik wil bij de club! Neem dan direct contact op. Eerst meer weten? Ik geef je ook graag meer informatie! Of scroll nog even verder, misschien staat jouw vraag – en het antwoord – wel hieronder!

Veelgestelde vragen

Waarom 100 x 100?

Voor de meesten is 100 euro een behapbaar bedrag (voor bedrijven is het zelfs aftrekbaar van de belasting). Als jonge ondernemer snap ik dat niet alle bedrijven een enorm sponsorbudget hebben. Maar voor mij – als passievolle windsurfer aan het begin van zijn professionele topsportcarrière – helpen alle beetjes. Al deze relatief kleine sponsorbedragen tellen bij elkaar op tot een mooi bedrag om mijn carrière op weg te helpen!

Ik vind 100 euro te weinig, mag ik je ook voor een hoger bedrag sponsoren?

Ha, wat een toffe vraag! En daar kan ik natuurlijk moeilijk ‘nee’ op zeggen. Natuurlijk kun je meerdere plekjes afnemen in de Club. Maar je kunt ook een kijkje nemen op deze pagina, ik werk namelijk ook samen met grotere partners en merken. Als bedrijf kan je van de Club van 100 doorgroeien naar sponsor, of direct instromen als sponsor. Kies jij voor een grotere partnership? Dan maken we daar samen iets moois van! De mogelijkheden zijn eindeloos. We kunnen bijvoorbeeld content creëren voor jouw merk, jouw brand een plekje op mijn windsurfmaterialen geven, of ik verzorg een te gekke clinic voor jouw, jouw collega’s en/of relaties.

Ik heb geen eigen bedrijf, mag ik je toch sponsoren?

Jazeker! In de Club van 100 is iedereen welkom. Ondernemers en niet-ondernemers. Werkgevers en werknemers. Voor bedrijven is sponsoring aftrekbaar voor de belasting, dan krijg je de 21% btw terug. Als persoon is dat helaas niet zo.

Kan ik namens mijn bedrijf meerdere personen inschrijven in de Club van 100?

Natuurlijk mag dat! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Het is mogelijk om meerdere plekken in de Club van 100 af te nemen. Leuk detail: hoe meer plekken je afneemt in de Club van 100, hoe groter ik je logo laat zien. 

nl_NLDutch